Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

LAVINIA RADUCANU SCHIMBA LUMEA LA TIMISOARA!

Published

on

Sambata aceasta ii facem o vizita Laviniei Raducanu, la “casa cu muzica” din Timisoara! Fosta solista de opera ne demonstreaza ce inseamna (R)omul care schimba lumea!

Tot sambata, aflam de ce mediatorii scolari aleg uneori sa renunte la meserie, desi sunt considerati indispensabili in comunitatile dezavantajate de romi. Invitatii Irinei Ursu, in platou, “La un ceai cu rom”, sunt prof. mediator scolar Elena Radu si prof. Gheorghe Sarau, consilier pentru limba romani in Ministerul Educatiei.

In plus, Zita si Sorin au pregatit din nou premii pentru telespectatorii fideli, muzica si…multe informatii – de la 10.30, la National Tv!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015