Connect with us

La zi

Locuri pentru tinerii romi în şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei Române

Published

on

Activităţile derulate în cadrul campaniei Vino în echipa Jandarmeriei, sesiunea ianuarie 2020 , materializate prin înscrierea unui număr de 100 de tineri din judeţul Bacău la şcolile militare de subofiţeri se apropie de final . Data limită pentru înscriere este 15 noiembrie, dată la care se vor demara o serie de activităţi premergătoare examenelor de admitere.

În acest context, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău desfăşoară, în continuare, activităţi specifice de recrutare pentru cele două şcoli de subofiţeri ale Jandarmeriei Române: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (190 de locuri, din care trei locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi) şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, (170 de locuri, din care trei locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi). În instituţiile amintite, concursul de admitere se va defăşura în ianuarie 2020, la fel ca celelalte instituţii de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Reamintim celor interesaţi că zilnic, între orele 08.00 – 16.00 (de luni până vineri), specialişti din cadrul structurii de resurse umane a unităţii asigură activităţile de înscriere şi întocmire a dosarului de recrutare.

În acest sens, cei care doresc să se înscrie sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău din str. Constantin Muşat, nr. 4.

Condiţiile de înscriere pot fi găsite pe site-ul unităţii, la dresa www.jandarmeriabacau.ro, sau pe pagina de facebook a unităţii, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN BACĂU.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015