Connect with us

Cultura

Maraton gastronomic organizat de cel mai mare muzeu în aer liber

Published

on

Peste 5.000 de vizitatori au fost prezenţi, în acest weekend, la cel mai mare muzeu în aer liber din ţară, Muzeul ASTRA din Pădurea Dumbrava, unde a avut loc Sărbătoarea Deltei, potrivit organizatorilor.

Localnicii şi turiştii au fost atraşi de mâncărurile tradiţionale din Delta Dunării, preparate de doi pescari din satul Mila 23.

De la redeschiderea muzeului sibian pentru public, în zilele în care se organizează evenimente culturale, numărul turiştilor este de peste 5.000. Şi de Ziua Universală a Iei, numărul vizitatorilor a fost de 5.630, potrivit reprezentanţilor muzeului sibian.

Săptămâna viitoare, între 8 şi 12 iulie, este programat evenimentul „ASTRA multicultural”, în cadrul căruia sute de saşi, sârbi, maghiari, lipoveni, olteni, moldoveni, romi, ardeleni, evrei şi ucraineni vor participa la un maraton gastronomic, dar şi de prezentare de meşteşuguri, dansuri şi cântece tradiţionale.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015