Connect with us

La zi

Marian Daragiu, numit în funcția de Subsecretar de Stat la Ministerul Educaţiei

Published

on

Marian Daragiu a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Educaţiei începând cu data de 1 octombrie 2021, decizie care a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 0940 din 2021, Actul nr. 491 din 01 Octombrie 2021, Emitent: Primul-Ministru.

Absolvent al facultății de Științe Socio-Umane din Oradea, Marian Daragiu s-a remarcat de-a lungul timpului ca un apărător al drepturilor minorității rome din România.

„Propunerea si sustinerea dlui deputat Catalin Zamfir Manea, a dlui presedinte Nicolae Paun Cabinet Presedinte, a Grupului Parlamentar al Minoritatilor Nationale si a colegilor din Asociatia Partida Romilor Pro-Europa pentru a ocupa functia de subsecretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, ma onoreaza si ma obliga sa imi intesific efortul de a continua investitia in educatie, cu gandul, in primul rand, la miile de copii si la parintii acestora, care fac eforturi greu de imaginat pentru a-si mentine copiii in scoala si pentru a le asigura un viitor demn!”, a scris Marian Daragiu pe Facebook.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015