Connect with us

Presedintele PRPE

Mesajul președintelui Partidei Romilor Pro-Europa cu ocazia Zilei Minorităților Naționale

Published

on

Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale,  președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a adresat un mesaj  minorităților din România.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. gicu mihalache

    19 decembrie 2021 at 05:42

    Cu tot respectul ,solodaritate coezine si respect ,ar trebui sa vina mai intai de la clasa politica ,care de 32 de ani ne minte si manipuleaza fara precedent. Cum este posibil,un OM care munceste pe salariu minim sa nu fie in stare sa se intretina pe el, nu mai zic si de fam lui. Multinationalele merg numai pe salariu minim.Minoritatile trebuie sa aiba mai multa reprezentare in spatiu public ? In cazul minoritatii noastre lipseste cu desavarsire , vrem sa avem reprezentare la nivel politic ? trebuie sa convingeti romii sa voteze , dar ei prin reprezentantii lor ,se duc la majoritari deee sa primeasca si ei ceva ….. din pacate . Ne trebuie mai multa implicare in a uni toate organizatiile rome .Cu respect Gicu Mihalache .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015