Connect with us

La zi

Ministerul Educaţiei: 4.048 de elevi din ţară – afectaţi de suspendarea cursurilor

Published

on

Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 4.048 de elevi, informează joi Ministerul Educaţiei.

Potrivit sursei citate, această cifră nu reprezintă numărul copiilor bolnavi.

Măsura de suspendare a cursurilor a fost luată în localităţi din 9 judeţe şi municipiul Bucureşti.

Astfel, în judeţul Argeş o unitate de învăţământ este închisă integral; în Bucureşti sunt 50 de unităţi şcolare închise parţial; în Călăraşi – una închisă parţial; în judeţul Cluj – 2 unităţi de învăţământ închise parţial; în judeţul Giurgiu – una închisă parţial; în judeţul Iaşi – o unitate de învăţământ închisă integral; în Ilfov – una închisă parţial; în Olt – o unitate închisă parţial; în judeţul Suceava – o unitate şcolară închisă parţial, iar în judeţul Tulcea – una închisă integral. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015