Connect with us

Sanatate

Ministerul Sănătăţii a transmis cererea de finanţare pentru Spitalul Regional de Urgenţă Craiova

Published

on

Ministerul Sănătăţii a transmis Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Regional cererea de finanţare pentru Spitalul Regional de Urgenţă Craiova, informează MS într-un comunicat.

„Spitalele regionale reprezintă un proiect de ţară pe care l-am preluat, îl continuăm, vrem să îl urgentăm şi să ne asigurăm că se va finaliza. Susţinem respectarea calendarului depunerii cererilor de finanţare, pentru a semna cât mai curând posibil contractele de finanţare cu AMPOR şi asigurarea sprijinului Comisiei Europene pentru realizarea acestor proiecte majore”, a declarat ministrul Victor Costache.

Potrivit MS, Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi este proiectul cel mai avansat, pentru care s-a finalizat etapa de evaluare şi s-a trecut în faza de contractare, iar, în paralel, MS a demarat procedura de achiziţie publică pentru servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic, cei interesaţi putând depune ofertele până pe 31 ianuarie 2020.

Mai mult, săptămâna viitoare, MS va demara demersurile pentru iniţierea procedurii de atribuire pentru contractul de proiectare a Spitalului Regional Craiova, respectând aceiaşi paşi ca şi pentru unitatea din Iaşi, precizează reprezentanţii ministerului.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015