Connect with us

Educatie

Mureş: 1138 de laptopuri prin Proiectul ROSE

Published

on

În urma finalizării procedurii de achiziţie lansate de Ministerul Educaţiei – Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă în cadrul Proiectului privind învăţământul secundar (ROSE), Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş a primit 1.138 de laptopuri destinate îmbunătăţirii condiţiilor de predare-învăţare prin intermediul tehnologiei şi al internetului, atât în cazul suspendării cursurilor, cât şi în cazul desfăşurării acestora în şcoală sau în varianta hibrid.

Beneficiari vor fi elevii din unităţile de învăţământ liceal care nu dispun de echipamente electronice pentru activităţi on-line.

Astfel, liceele din judeţul nostru vor fi mai bine pregătite, evitându-se adâncirea inechităţilor cauzate de accesul inegal la resurse, precum şi posibilul abandon al elevilor proveniţi din grupuri dezavantajate, se arată în comunicatul ISJ Mureş.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015