Connect with us

Asul de trefla

O zi din an este a ta!

Avatar

Published

on

Barbat impunator, generos si drept, vertical si sincer, deputatul Nicolae Paun a fost harazit de Dumnezeu cu multa minte si mult noroc la care s-a adaugat grija mamei si a tatalui sau care l-au vegheat cu multa atentie si iubire. Astfel, presedintele Partidei Romilor Pro-Europa a venit pe lume intr-o frumoasa zi de 9 noiembrie, in zodia Scorpionului si a inteles ca tot ceea ce este de pret nu are sens daca nu ii pui in practica si valoarea de intrebuintare.

Rom cu fire intreprinzatoare, Nicolae Paun a inceput sa faca ordine incepand cu el insusi si continuand cu toti cei din jurul sau. Influenta astrelor din zodia Scorpionului a facut din el un om echilibrat care te obliga sa asezi in balanta, intr-o relatie de serviciu, aceeasi cantitate de afectiune, de daruire si devotament pe care o aseaza si domnia sa. Partida, noi, romii ne putem considera norocosi ca am avut sansa de a alege un presedinte ce reuseste sa aseze interesul comunitatii inaintea interesului personal. Acest mod de lucru si de actiune l-a facut sa fie iubit, apreciat, respectat nu numai de comunitatea romilor cat si de toti ceilalti din preajma domniei sale, toti cei care am avut ocazia sa il cunoastem.
Imi aduc aminte de o remarca a domnului Nicolae Paun, remarca pe care ar fi indicat sa nu o uitam toti cei din preajma sa: „Lingusitorii sunt purtatori ai virusului paranoia”.

La Multi Ani Domnule Nicolae Paun.

Daca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un vis si daca exista ceva mai puternic decat iubirea, fie ca acel ceva sa va apartina!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015