Connect with us

Social

Partida Romilor, filiala Sector 6, la deszapezit

Avatar

Published

on

Sub directa coordonare a primarului sectorului 6, Rares Manescu, Partida Romilor filiala sector 6 alaturi de ADP Sector 6 si SC Urban SA au iesit la dezapezire.

Sambata, 1 februarie, viceprimarul sectorului 6, Gabriel Petrea si Ministrul delegat pentru Invatamant Superior si Cercetare, Mihnea Costoiu au participat la o activitate de inlaturare a zapezii impreuna cu 150 de studenti din Cadrul Complexului Studentesc Regie ce au dat dovada de simt civic si implicare.

Zona in care s-a intervenit alaturi de echipele Administratiei Domeniul Public si Dezvoltare Urbana sector 6 este una prioritara si anume Spitalul Clinic de Obstretica si Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti). Alaturi de studenti au mai participat la aceasta actiune si Partida Romilor Pro Europa, filiala sector 6 condusa de Stoica Vergil. Circa 40 de membrii ai partidei, alaturi de angajatii ADP au curatat bulevardul Constructorilor si Calea Giulesti.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015