Connect with us

Evenimente Actiuni

Partida Romilor „Pro-Europa”: Continuă campania umanitară la nivel naţional de ajutorare a membrilor comunităţii de romi, în contextul pandemiei de COVID-19

Published

on

Partida Romilor „Pro-Europa” continuă prin intermediul filialelor locale campania umanitară la nivel naţional de ajutorare a membrilor comunităţii  de romi aflaţi într-o situaţie dificilă.

Membrii filialelor locale ale Partidei Romilor „Pro-Europa” din toată ţara s-au mobilizat şi au venit în sprijinul comunităţilor de romi aflate în aceste zile în izolare.

Alimente de bază au fost dăruite persoanelor vulnerabile din comunităţilor de romi la nivel naţional, în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19.

Împreună suntem mai puternici!

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015