Connect with us

La zi

Partida Romilor „Pro-Europa” Dâmboviţa – Şedinţă informală în perspectiva Alegerilor Locale 2020

Partida Romilor

Published

on

Sâmbată 17 ianuarie, la sediul Partidei Romilor Dimbovita, s-a desfășurat întrunirea lunară a liderilor din județ. Primul punct pe ordinea de zi  a fost o informare a președintelui Răducanu Tudorică asupra discuţiilor şi hotărârilor luate la şedința Consiliului Director al APRPE din data de 11.01.2020 de la București, prezidată de preşedintele Nicolae Păun.

O mare parte a discuţiilor fost dedicată alegerilor localele, strategiei APRPE, obiectivelor pe care PRPE Dâmboviţa și le-a propus, pregătirea filialelor din teritoriu.

În alocuțiunea sa presedintele Nicolae Păun, a reiterat importanţa alegerilor locale din acest an, a rezultatele pe care Partida Romilor le va obține, participarea a câtor mai mulți tineri romi în campania electorală și ca numărul tinerilor aflaţi pe listele de consilieri şi primari să fie mai mare.

De asemenea candidaților organizațiilor locale li se impune să fie oneşti, bine pregătiți și mai ales devotati comunitaţii rome din care fac parte.

La finalul şedinţei APRPE Dâmboviţa au fost luate şi câteva măsuri organizatorice.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015