Connect with us

Evenimente Actiuni

Partida Romilor „Pro-Europa”: „Educatie, prevenție şi pregătirea comunităților de romi din județul Prahova privind COVID-19”

Published

on

Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” Prahova s-a deplasat în comunitatile de romi din Comuna Șotrile şi Provita de Jos din judetul Prahova pentru informarea privind respectarea măsurilor de protecție adoptate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

Acțiunea „Educatie, Prevenție şi pregătirea comunităților de romi din județul Prahova privind COVID 19” se va desfășura şi în alte comunități de romi din județul Prahova.

Au fost distribuite pliante care conţin măsurile de protecție, măști şi alcool sanitar. Multumim voluntarilor noștri pentru sprijin și liderilor din localitățile Șotrile şi Provita de Jos pentru primirea călduroasă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015