Connect with us

La zi

Partida Romilor „Pro-Europa” este alături de familia greu încercată din localitatea Sângeru, judeţul Prahova

Published

on

Partida Romilor „Pro-Europa” este alături de familia greu încercată din localitatea Sângeru, judeţul Prahova şi îi va ajuta financiar şi cu tot ceea ce este necesar, pentru a trece peste tragedia petrecută vineri, în urma viituri care a lovit localitatea.

O viitură a surprins vineri cinci persoane, respectiv mama şi cei patru copii, la câţiva metri de locuinţa lor. Mama a fost salvată de un localnic, iar trei dintre copii au fost găsiţi – o fetiţă în stop cardio-respirator care nu a putut fi resuscitată şi doi copii deja decedaţi. Vârstele copiilor sunt între 9 luni şi şase ani.

Peste 50 de pompieri militari încearcă, în continuare, să-l găsească şi pe cel de-al patrulea copil al familiei.

Toate cheltuielile necesare înmormântării membrilor familiei decedaţi în tragedie vor fi suportate de către Partida Romilor „Pro-Europa”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015