Connect with us

Eveniment

PARTIDA ROMILOR „PRO-EUROPA”: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020

Published

on

Biroul Electoral Central a anunţat  o parte dintre rezultatele finale în urma numărării voturilor la alegerile locale pentru funcţia de primar şi consilier local sau judeţean. Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut o serie de mandate de consilieri locali în mai multe localităţi. Pe măsură ce datele scrutinului din 27 septembrie vor fi validate, vă vom anunţa numărul de mandate obţinute de către candidații APRPE.

„În urma alegerilor locale, organizate la data de 27 septembrie 2020 s-au înregistrat următoarele rezultate: la mandate de consilieri locali ai oraşului Cluj, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 11 locuri„, se arată într-un comunicat al BECJ.

Pentru Consiliul Local al municipiului Galaţi, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 649 de voturi. În urma acestor rezultate, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” deţine 1 mandat de consilier local.

De asemenea, în urma voturilor obținute la alegerile locale pentru funcţia de consilier local al oraşului Sibiu, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 1 mandat.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015