Connect with us

Politic

Partida Romilor „Pro-Europa” Satu Mare merge cu PSD

Published

on

La invitatia conducerii Partidei Romilor Pro Europa Satu Mare, presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a luat parte la bilantul activitatilor desfasurate de catre liderii romilor anul trecut, respectiv la dezbaterea planurilor pentru acest an si conditiile de semnare a unui nou protocol de colaborare cu PSD pe plan local si judetean.

La intalnire, care a avut loc in noul sediu al Partidei Romilor Pro Europa, au participat presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidei Romilor Pro Europa, Horvath Ignac, Rozalia Bondrea – in calitate de consilier pe probleme ale romilor din cadrul Institutiei Prefectului Satu Mare, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a Partidei Romilor Pro Europa Satu Mare, Zsolt Godzse, respectiv reprezentantii comunitatilor rome din judet.

Pentru perioada urmatoare, presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a discutat cu conducerea romilor semnarea unui nou protocol care prevede colaborarea dintre PSD si formatiunile romilor pentru alegerile europarlamentare si cele prezidentiale din acest an. „Stiu foarte bine ca romii au nevoie de mai mult respect, de mai multa atentie, de mai multe politici dedicate integrarii, stimularii si identitatii culturale. Abordarea nu trebuie sa fie insa doar una europeana sau nationala, ci si una locala”, a precizat Mircea Govor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015