Connect with us

Evenimente Actiuni

Partida Romilor „Pro Europa” – Sucursala Dolj: Campanie de conştientizare a comunităţii de romi din Craiova pentru păstrarea curăţeniei stradale

Published

on

Partida Romilor Pro Europa – Sucursala Dolj, în parteneriat cu SC Salubritate Craiova SRL şi Poliţia Locală a Municipiului Craiova, a demarat joi un proiect civic în rândul comunităţilor de romi din oraş, al cărui obiectiv este păstrarea curăţeniei stradale în zonele locuite de cetăţeni de această etnie.

Potrivit unui comunicat remis de Salubritate Craiova, prima oprire a reprezentanţilor celor trei entităţi implicate în campania de conştientizare a fost pe strada Râului, în mijlocul comunităţii de romi căldărari, care au primit informaţii referitoare la modul în care trebuie să gestioneze corect deşeurile rezultate din gospodărie şi activităţile desfăşurate.

„Membrii etniei noastre trebuie să înţeleagă faptul că avem un oraş frumos şi trebuie să contribuim cu toţii la menţinerea aspectului acestuia. Sunt convins că discuţiile constructive vor fi completate de acţiuni responsabile din partea comunităţii noastre. Vom continua deplasările în toate comunităţile de romi din oraşul nostru’, a declarat preşedintele Partidei Romilor Pro Europa – Sucursala Dolj, Romeo Tiberiade.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015