Conecteaza-te cu noi

La zi

Peste o mie de solicitări la Ambulanţă, în ultimele 24 de ore

Partida Romilor

Publicat

pe

Un număr de 1.098 de solicitări au fost făcute la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov pe parcursul ultimelor 24 de ore, a declarat managerul instituţiei, Alis Grasu.

„În ultimele 24 de ore, 1.098 de persoane au apelat la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov. Dintre acestea, 726 de persoane au prezentat urgenţe de cod roşu, respectiv cazuri foarte grave, şi de cod galben – cazuri grave. Dintre cazurile de urgenţă, 49 de persoane se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanţă. Au fost 179 de afecţiuni digestive şi 20 de persoane care au consumat mai mult alcool şi au avut nevoie de ambulanţă. Dar, dacă ne raportăm la o populaţie de peste 3 milioane de locuitori, cifrele nu sunt alarmante”, a precizat Alis Grasu.

Ea a menţionat că situaţia este similară celei de anul trecut.

„Ne aflăm cam în aceiaşi parametri ca anul trecut. Aş putea să spun că este o uşoară scădere a numărului de solicitări în ziua de Crăciun, dar într-un fel se justifică prin faptul că foarte multe persoane au plecat din Bucureşti în această minivacanţă de Crăciun”, a menţionat Alis Grasu.

Sursa: Agerpres

Continuați să citiți
Clic pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015