Connect with us

Social

Producătorii români, promovaţi pe noua platformă ZoriDeRomania.ro

Published

on

Producătorii români din sectorul nealimentar au la dispoziţie o nouă platformă dedicată de promovare – ZoriDeRomania.ro, scopul acesteia fiind de a ajuta mărcile autohtone să devină cunoscute de consumatori, iar aceştia să beneficieze de produse româneşti de calitate.

Potrivit unui comunicat al companiei, platforma de promovare – lansată pe 1 octombrie 2020 – nu este un marketplace, vizitatorii fiind direcţionaţi către magazinul online al producătorului şi promovează producătorii români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă, dedicată exclusiv sectorului non-food.

„Săptămânal, noi producători locali se alătură comunităţii ZoriDeRomania.ro, asigurând astfel varietatea lucrurilor minunate create cu drag zi de zi in Romania”, susţin creatorii platformei.

Începând de luni, 9 noiembrie şi până la sfârşitul lunii, cu ocazia Black Friday, pe ZoriDeRomania.ro se vor regăsi produse româneşti, pentru toate vârstele şi gusturile, cu reduceri de până la 50%, respectiv îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru întreaga familie, cosmetice, bijuterii, genţi, jocuri şi jucării, decoraţiuni şi suveniruri.

Până pe 13 noiembrie 2020, platforma de promovare a producătorilor români organizează un concurs pe Instagram la care câştigătorul va primi un voucher de 200 de lei, pe care îl va putea folosi pentru a face cumpărături online la oricare dintre producătorii din ZoriDeRomania.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015