Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Regina muzicii lăutărești și regele jazzului la acordeon plănuiesc să plece în America!

Avatar

Published

on

Sâmbăta aceasta vă așteptăm tot de la 10 fix, la Național TV, cu informații de actualitate, reportaje și invitați speciali!

Gabi Luncă și Emy Drăgoi, cunoscuți drept ”regina muzicii lăutărești” și ”regele jazzului la acordeon” s-au regăsit după aproape 30 de ani! Ambii născuți într-o zonă cu tradiții lăutărești- Vărbilău, Prahova, și rude pe deasupra, ei au început de curând să cânte împreună. Aflați cum s-au reîntâlnit și de ce plănuiesc să plece în America sâmbăta aceasta, ”La un ceai cu Rom”!

Tot sâmbătă, aflați de ce Gabi Luncă, soția regretatului acordeonist Ion Onoriu, nu mai are nici un acordeon în casă, dar și cum a ajuns Emy Drăgoi să aibă primul acordeon din lume, realizat în urmă cu 200 de ani!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015