Connect with us

La zi

Roma Education Fund: „Roma Leadership Summer Camp” – 21-27 iulie 2019, Sinaia

Published

on

În perioada 21-27 iulie, Roma Education Fund Romania organizează la Sinaia tabăra de vară ”Roma Leadership Summer Camp”.

La eveniment participă în calitate de invitaţi o serie de personalităţi ale comunităţii rome, care timp de 7 zile le vor vorbi tinerilor prezenţi pe diferite teme sociale şi despre problemele cu care se confruntă comunitate romă din România.

În cadrul evenimentului participă în calitate de invitaţi actorii Sorin Sandu şi Alina Şerban, artistul Connect-R, sociologul Ciprian Necula, Dezideriu Gergely.

Invitaţii vor conduce o serie de workshop-uri interactive împreună cu elevii şi studenţii de etnie romă care participă la ”Roma Leadership Summer Camp”.

Tabăra este organizată de Fundația Roma Education Fund Romania, în colaborare cu Departamentul pentru Relații Interetnice și cu National Democratic Institute, cu Asociația Centrul pentru Educație și Drepturile Omului și cu Trend Consult.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015