Connect with us

Programe

Scolarizare gratuita pentru copiii nevoiasi

Published

on

Urmare a campaniei „Noi iti dam recomandarea” si a faptului ca presedintele Partidei Romilor Pro-Europa, domnul Nicolae Paun a fost profund impresionat de numarul mare de parinti care doresc sa-si indrepte copii spre o scoala profesionala, dar si de conditia sociala a acestora, in data de 17 iunie 2014, 50 de familii cu venituri minime sau inexistente au beneficiat de scolarizare gratuita la Colegiul UCECOM.

Costurile acestei scolarizari pe o perioada de trei ani sunt suportate integral de catre Omul Nicolae Paun. Presedintele Partidei Romilor, sucursala sector 5, Marius Constantinescu impreuna cu directorul ziarului „Asul de Trefla” s-au ocupat de selectia familiilor nevoiase printr-o ancheta sociala la domiciliul acestora.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015