Connect with us

News

Scorpionii au dat onorul premierului Victor Ponta si primarului Cristian Popescu Piedone

Avatar

Published

on

Vineri, 23 mai, in prezenta premierului Romaniei Victor Ponta, a vicepremierului Liviu Dragnea si ministrului sanatatii Nicolae Banicioiu, Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat Sala de Sport Multifunctionla.

Construita in timp record, fiind cea mai mare din Capitala, cu acces gratuit si beneficiind de dotari moderne la standarde europene, sala ofera tuturor copiilor cu varsta de pana la 18 ani, posibilitatea de a practica sporturi precum baschet, handbal, volei, tenis de masa.
De asemenea au fost amenajate zone destinate fitnesului si gimnasticii.

La inaugurare au participat mai multe grupuri sportive din Bucuresti facand demonstratii dar piesa de baza a fost Clubul Sportiv de Karate C.S. Scorpion care au dat onorul invitatilor dupa care au efectuat o mica demonstratie celor prezenti.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015