Connect with us

La zi

”Scorpionii”, gata de luptă

Avatar

Published

on

Sportivii Clubului Sportiv SCORPION Bucureşti se pregătesc pentru cupa „Echipa Campionilor” ediţia I, un concurs care va aduna aproximativ 300 de sportivi la nivel naţional.

Clubul nostru va participa cu 20 de sportivi şi sperăm să obţinem cât mai multe rezultate. În perioada 2-4 Octombrie am participat la un seminar de pregătire cu cel mai bun sportiv al lumii, care este de 11 ori campion european, de 4 ori campion mondial şi câştigător al jocurilor olimpice europene de la Baku, Rafael Aghaev.

Având şi acest avantaj dar şi concursul de sâmbătă sperăm să ne prezentăm bine la Campionatul European de Karate ESKU ce se va desfăşura la Timişoara în perioada 16-18 octombrie. Practic, acesta este obiectivul nostru pentru luna aceasta! În luna decembrie clubul nostru va organiza Cupa SCORPION, o competiţie naţională de tradiţie, ajunsă deja la ediţia a VIII-a.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015