Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Și eu m-am născut în România 01.09.2018

Published

on

Emisiunea ”Și eu m-am născut în România” readuce în fața publicului povești de viață care au captat atenția telespectatorilor noștri de-a lungul ultimelor ediții. La rubrica Romul de zece studentul Samuel Ene vorbește cu optimism despre o lume deschisă către valori precum adevărul și dreptatea.

La un Ceai cu Rom descoperim că “imposibilul nu există” de la Alina Ursu, o femeie care prin ambiție sa a depășit orice impediment social.

Aurel Budiștenau, acordeonistul Romicăi Puceanu, ne arată ce înseamnă să fii profesor de muzică la Bruxelles.

Ca întotdeauna la finalul emisiunii ascultați melodii interpretate de artiști de renume, perfecte pentru un sfârșit de săptămână petrecut alături de cei dragi. Sâmbătă, la ora 10.30, ne revedem la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015