Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut în Romania 05.12.2015

Avatar

Published

on

Trei campioni naționali la karate “la un ceai cu rom”. „Cerebel”, Leonard și Ștefan fac o demonstrație de….planuri mari: toți visează la titlul mondial! Sensei Cătălin Dumitru este alături de ei, pentru că tot sâmbătă ei intră în competiție, la Cupa Scorpion București, 2015. Iar în cea de-a doua parte a rubricii, sosesc în platoul emisiunii frații Manciu, alături de bunicul lor. Cu toții fac o demonstație de… muzică live!
(R)omul de 10 este un tânăr cu o poveste impresionantă: abandonat de părinți la o vârstă fragedă, Daniel a decis că vrea mai mult de la viață! Iar la ”Kestiuni rome” ne bucurăm împreună de vocea unui lăutar cum altu nu’i: Ionel Tudorache!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015