Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania – 07.05.2016

Avatar

Published

on

Săptămâna aceasta vorbim despre tradiții, istorie, muzică și…muzică!
De la Brăila aflăm ce îi atrage pe elevii romi să învețe istoria etniei lor! Asta pentru că am participat și noi la faza națională a Concursului de Istoria și Tradițiile Romilor! Aceasta, dar și alte informații, la ”Info Rom”!
”Orhideea neagră”, o artistă care luptă, prin muzica ei, împotriva rasismului, a venit ”La un ceai cu rom”! Aflați ce are de spus Tasha Rodrigues, cântăreața originară din Angola care i-a dedicat o melodie președintelui SUA, Barak Obama!
La ”Kestiuni rome” ne amintim împreună de…”anii de glorie ai muzicii lăutărești”. Ne ajută Costel Trompetistu, cel care se prezintă drept unul dintre ultimii ”lăutari adevărați”!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015