Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 08.09.2018

În ediția din această săptămână a emisiunii |”ȘI EU M-AM NĂSCUT ÎN ROMÂNIA”, vă invităm să descoperiți oameni de succes, cu realizări remarcabile, personaje cu povești deosebite care au promovat limba romani, cultura și istoria romilor și mai ales au slujit interesele acestei etnii.

Published

on

În ediția din această săptămână a emisiunii „ȘI EU M-AM NĂSCUT ÎN ROMÂNIA”, vă invităm să descoperiți oameni de succes, cu realizări remarcabile, personaje cu povești deosebite care au promovat limba romani, cultura și istoria romilor și mai ales au slujit interesele acestei etnii. Unul dintre aceștia este profesorul universitar, doctor Gheorghe Sarău, un bun prieten al romilor, iubitor al limbii romani, lingvist de talie internațională, care s-a implicat în dezvoltarea sistemului de școlarizare al romilor. În premieră vă oferim imagini de la aniversarea-surpriză pregătită de către elevii, studenții, colegii și prietenii săi din toată țara.
Amintim telespectatorilor noștri că începând de săptămâna viitoare îi așteptăm într-o nouă prezentare. Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 9.00, tot pe Național TV, cu un nou format al emisiunii dedicate minorității rome. Vom continua să oferim publicului reportaje și materiale inedite privind tradițiile, cultura, meșteșugurile, educația, sănătatea și personalitățile rome dar și știri și dezbateri de actualitate, toate reunite sub titlul „DIN VIAȚA ROMILOR”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015