Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 10.09.2016

Avatar

Published

on

La ,,Un ceai cu rom” într-o nouă rubrică dedicată comunităților de romi din țară. De data aceasta, județul Galați vine în platoul emisiunii noastre prin reprezentanți de seamă: Viorica Gotu-președinte PRPE, filiala Galați, Antonel Tabac-consilier local ales PRPE în com. Frumușița și Mariana Micu-mediator școlar în com. Grivița
În aceeași ediție, urmăriți la rubrica ,,Info rom” o inițiativă lăudabilă a Partidei Romilor Pro-Europa, filiala Iași. Educația este cuvântul de ordine de această dată, ca dovadă, veți putea urmări un material realizat de echipa emisiunii noastre, cu și despre copii talentați.
La rubrica ,,Kestiuni rome” vă invităm să urmăriți un top al acelor mai erudite, creative și talentate femei rome din întreaga lume. Vorbim despre femei cu talent literar, premiate și admirate pentru curajul de a se educa în pofida prejudecăților impuse de societatea din care provin.
Nu pierdeți și alte rubrici plăcute și nu în ultimul rând muzică de calitate, Viorel Fundament, Rela Andreiță & Taraful Fetelor și Marinică Nămol! Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015