Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 11.08.2018

Published

on

Sâmbătă, de la ora 10.30, la postul Național TV vă așteaptă o nouă ediție ”Și eu m-am născut în România”!
În acest sfârșit de săptămână vă prezentăm imagini inedite care reflectă modul în care a fost marcată la București și în lume, Ziua Internațională a Holocaustului Romilor. La InfoRom aflați cu ce gânduri a fost comemorat momentul, dar și despre inițiativele pozitive ale tinerilor romi, inspirate de tragedia strămoșilor.
La un Ceai cu Rom îi avem invitați pe membrii tarafului Fulgerică. Constantin Fulgerică și prietenii săi fac dezvăluiri, în premieră, despre carieră, sursele de inspirație și viața de lăutar, după care ne încântă cu cele mai noi piese!
Și în acest an romii au fost prezenți la unul din cele mai îndrăgite evenimente din București, Festivalul Strada Armenească. La “Kestiuni Rome” descoperiți cum s-a desfășurat cea de a cincea ediție a evenimentului interetnic.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015