Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania – 14.05.2016

Avatar

Published

on

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a publicat Broșura admiterii la liceu pentru anul 2016. Vă spunem sâmbătă, la ”Info Rom”, câte locuri au fost alocate anul acesta elevilor romi, dar și care este calendarul admiterii.
Invitații din studioul emisiunii, stundenți și masteranzi de etnie romă, ne spun care sunt motivele pentru a merge la liceu, sau facultate, pe locurile rezervate etniei. ”La un ceai cu rom”, tinerii vorbesc despre cât de importantă este recomandarea de apartenență la etnia romă.
Așa cum v-am obișnuit, meseriile tradiționale sunt un subiect important pentru noi. Sâmbătă batem fierul cât e cald, la… ”Kestiuni rome”! Iar la (R)omul de 10, facem cunoștință cu un boxer de performanță, Fernando Anton!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015