Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 16.04.2016

Avatar

Published

on

Spectacolele organizate în toată țara de Ziua Internațională a Romilor au fost umbrite de vandalizarea ”Cortului de cultură” amplasat cu această ocazie în Capitală. Dezbatem pe larg incidentul de la București, dar vă arătăm și partea frumoasă a felului în care a fost sărbătorită ziua de 8 Aprilie.
La ”Info Rom ” pornim din București, ajungem la Iași, după care ne întoarcem în Capitală, pentru că 8 Aprilie 2016 este o dată care nu a trecut neobservată!
Care este nivelul rasismului în România, dar și ce a adus bun vandalizarea cortului de la Universitate? Ne răspund invitații ediției, ”la un ceai cu rom”: Mihai Neacșu, directorul Centrului Național de Cultură al Romilor, Gelu Duminică, directorul Fundației Agenția Împreună și Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015