Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania – 16.07.2016

Avatar

Published

on

EMOȚII MARI PENTRU ELEVII REPARTIZAȚI ÎN LICEE
Deschidem ediția cu rubrica ”Info Rom” atunci când vă prezentăm care a fost atmosfera de la liceul Miguel de Cervantes din capitală, acolo unde au fost repartizați elevii romi în licee.
Povești de viață surprinzătoare vă așteapta ”La un ceai cu rom” atunci când vorbim despre discriminarea romilor în societate. Invitata noastra Cristina Morteanu, doctor în Științe Politice și mama sa, Cati Mureșanu, ne povestesc din experiența personală, ce înseamnă să te lupți cu prejudecățile. Cum poate fi combătut acest fenomen.
La R(omul) de zece facem cunoștință cu o tânără foarte talentată! Andreea Drăghici, în vârstă de 13 ani cântă la vioară și visează să îi calce pe urmele celebrei violoniste Sarah Chang.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015