Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut în România 18.08.2018

Published

on

În această ediție discutăm despre una dintre problemele acute ale societății, criza de sânge care lovește sistemul de sănătate românesc. La InfoRom descoperim cum au decis tinerii membri ai Partidei Romilor Pro Europa să contribuie la ameliorarea acestei situații.
Tot despre sănătate vorbim și la rubrica Romul de zece, unde îl cunoaștem pe un om cu totul special: tânărul Cristian Irimescu. Viitor medic, Cristian ne vorbește cu pasiune și demnitate despre actul nobil de a te dedica întru totul domeniului medical.
La un Ceai cu Rom îi avem invitați pe artiști de la Bro Band. Tinerii fac o demonstrație de forță în platoul nostru și vă încântă cu un colaj de muzică romă autentică.
Și, pentru că vara cheful de distracție parcă nu se mai termină, la finalul emisiunii ascultați melodii de suflet ale unor interpreți de renume.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015