Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 23.01.2016

Avatar

Published

on

PAPA DE LA ROMA A FOST INVITAT DE ROMI LA BUCUREȘTI

Papa Francisc a fost invitat la București de către Forumul European al Romilor și Nomazilor. Anunțul a fost făcut de președintele organizației, Gheorghe Răducanu, în emisiunea ”Și eu m-am născut în România”. Sâmbătă, ”la un ceai cu rom”, Gheorghe Răducanu vorbește pe larg despre situația romilor în Europa și despre evenimentul la care care Papa de la Roma a fost invitat să participe.
Pentru prima dată în țara noastră, persoanele care cred că le este refuzat dreptul la educație pot suna pentru a cere ajutor de la specialiști. La ”InfoRom” vă spunem la ce număr de telefon pot suna, gratuit, victimele segregării școlare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015