Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Și eu m-am născut în România 25.08.2018

Published

on

Săptămâna aceasta facem o incursiune în lumea meșteșugurilor tradiționale rome. Artizani iscusiți, romii sunt cunoscuți pentru produsele variate pe care le realizează din generație în generație. Fie că vorbim de linguri de lemn, cazane de țuică, vase de aramă sau bijuterii, parcă tot ce iese din mâinile meșterilor e frumos și de calitate. Puțini știu însă câtă muncă, trudă, lacrimi și sudoare stau în spatele celui mai simplu obiect.
La Un Ceai cu Rom intrăm în culisele vieții de artist alături de Ionică Minune și soții Radu. Într-o atmosferă destinsă invitații ne povestesc detalii inedite din viața lor și rememorează petrecerile din alte vremuri. Iar cu astfel de oaspeți nu se poate ca discuția să nu fie punctată de momente muzicale unice, marca Ionică Minune.
Urmăriți apoi un material special despre o voce de aur a muzicii românești: Romica Puceanu. Descoperiți cine a fost femeia din spatele șlagărelor de legendă, dar și cum au perceput-o colegii de breaslă.
Tot în această ediție va așteaptă o selecție muzicală de excepție, perfectă pentru un sfârșit de săptămână petrecut alături de cei dragi. Panseluța Feraru, Gicu Petrache și Marisena Zamfir sunt doar câțiva dintre interpreții care vă vor însenina ziua de sâmbătă.
”Și eu m-am născut în România” vă dă întâlnire de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015