Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania – 27.08.2016

Avatar

Published

on

Urmăriți la Kestiuni Rome, o poveste de viață emoționantă. Nea Gheorghe, singurul lingurar din județul Călărași a avut o viață plină de încercări. A pătimit din cauza deportărilor iar astăzi, copiii și nepoții nu îi mai calcă pragul casei. Cine îi stă alături și cum se descurcă în viața de zi cu zi, aflați în ediția de săptămâna aceasta.
Vă invităm să cunoașteți un sculptor foarte talentat. Marian Petre este invitatul lui Sorin Sandu la rubrica ,,Un ceai cu rom,, și ne arată operele de artă, cele mai dragi sufletului său. Fie că lucrează cu lemn sau metal, la final rezultatul este fabulos! L-am filmat chiar în propriul atelier de sculptură, în urmă cu peste 11 ani și vă invităm să vedeți aceste imagini de colecție la rubrica ,,Din arhiva emisiunii”.
Nu pierdeți și alte rubrici plăcute, informații utile și nu în ultimul rând muzica buna! ‘

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015