Connect with us

Eveniment

Sibiu: Târgul de Crăciun se va deschide în 26 noiembrie, cu acces pe baza certificatului verde

Târgul de Crăciun va avea loc în Piaţa Mare din centrul municipiului Sibiu, între 26 noiembrie şi 2 ianuarie 2022, iar accesul de va face doar pe baza certificatului verde

Published

on

Târgul de Crăciun va avea loc în Piaţa Mare din centrul municipiului Sibiu, între 26 noiembrie şi 2 ianuarie 2022, iar accesul de va face doar pe baza certificatului verde, a anunţat într-o conferinţă de presă, organizatorul Andrei Drăgan Raduleţ.

„Am amânat deschiderea pentru 26 noiembrie, fapt ce ne-a permis să vedem o evoluţie mai bună a cazurilor (…). Momentan, târgurile se pot organiza şi trebuie să respecte două condiţii de bază, şi anume accesul să fie permis persoanelor care deţin certificatul verde şi să avem o limită la capacitate, la 30 % din capacitatea maximă a spaţiului”, a spus Andrei Drăgan Răduleţ.

Potrivit sursei citate, în Târgul de Crăciun de la Sibiu vor fi 80 de căsuţe, un brad împodobit şi un patinoar. De asemenea, vor avea loc şi proiecţii de Crăciun pe clădirile din Piaţa Mare. Vor avea acces 2.500 de persoane maxim, ca să se permită păstrarea unei distanţe mai mari între participanţi.

Spre deosebire de anii trecuţi, în acest an nu vor mai fi concerte şi nici trenuleţul pentru copii.

Până la deschiderea Târgului de Crăciun, în locul unde va avea loc a fost deja amplasată Căsuţa lui Moş Crăciun, care va fi transformată începând de vineri în centru de vaccinare, unde se va face imunizarea în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12,00 şi 20,00.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015