Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Situația romilor din județul Prahova

Published

on

Despre situația romilor din județul Prahova am discutat în multe dintre edițiile emisiunii Din Viața Romilor.

De această dată vă propunem un material despre proiectele candidaților romi, planuri și măsuri concrete pe care le vor demara după finalizarea alegerilor. Vă invităm să îi cunoașteți pe candidații romi la alegerile locale de anul acesta din Ploiești, Florești, Mizil și Podenii Noi. Sunt oameni de bază, crescuți în interiorul comunității, care cunosc cel mai bine cu ce dificultăți se confruntă semenii lor. Despre situația romilor la nivelul întregului județ Prahova, ne va spune  Ionel Marghiolescu-președintele Partidei Romilor,filiala Prahova.

Discutăm și despre campania Educatie, prevenție şi pregătirea comunităților de romi din județul Prahova, privind COVID-19. Proiectul se desfășoară în toate localitățeile din județ iar oamenii primesc din partea reprezentanților Partidei Romilor ”Pro-Europa” pliante cu informații, măști şi alcool sanitar. Cum se prezintă situația din teren, aflăm de la reprezentanții Partidei Romilor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015