Connect with us

La zi

Slatina: Ghiozdane cu rechizite pentru copiii de la clasa pregătitoare

Published

on

Municipalitatea din Slatina va oferi ghiozdane complet echipate cu rechizite copiilor de la clasa pregătitoare, administraţia locală urmând să aloce pentru derularea acestui program suma de 60.000 de lei.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus aprobării în şedinţa Consiliului Local Slatina de la finalul lunii iulie, programul „Primul meu ghiozdan” va fi aplicat în toate unităţile de învăţământ din municipiu pentru copii din clasa pregătitoare, ceea ce înseamnă că vor fi achiziţionate şi distribuite circa 620 de ghiozdane complet echipate cu rechizite.

Ghiozdanele vor avea dimensiuni adecvate vârstei elevilor şi vor fi de două culori diferite, una pentru fete şi alta pentru băieţi. Ghiozdanele vor conţine fiecare câte o felicitare, un orar, câte două caiete tip II, câte două caiete dictando şi două de matematică, un bloc de desen, un set de acuarele, un set de carioci, unul de culori, un penar cu stilou, creioane, gumă de şters şi ascuţitoare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015