Connect with us

Educatie

SNSPA – pregătită să treacă integral admiterea 2020 în sistem online. Universitatea de Ştiinţe Agricole Iaşi a lansat campania de preînscriere pentru admitere

Partida Romilor

Published

on

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative va organiza înscrieri online pentru admiterea la studii universitare de licenţă şi la studii universitare de masterat, pe website-ul oficial al admiterii la SNSPA, admitere.snspa.ro.

Potrivit unui comunicat, „în baza autonomiei universitare şi a legislaţiei în vigoare, SNSPA va organiza online şi selecţia candidaţilor, în situaţia în care restricţiile impuse de pandemia de COVID-19 se vor prelungi şi după data de 15 mai 2020”.

„SNSPA este pregătită să treacă integral admiterea 2020 în sistem online, dacă starea de urgenţă şi/sau cerinţele de distanţare socială vor continua şi după 15 mai 2020. (…) Toate detaliile privind înscrierea şi admiterea la programele de studii ale SNSPA vor fi anunţate în cursul lunii mai 2020”, precizează sursa citată.

Cei interesaţi pot completa, începând de marţi, informaţiile necesare preînscrierii la admiterea în Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor USAMV „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, au fost puse la dispoziţia elevilor de clasa a XII-a şi absolvenţilor de liceu interesaţi posibilitatea de preînscriere online pentru admiterea în anul universitar 2020-2021.

Candidaţii care doresc să participe la concursul de admitere organizat de cele patru facultăţi ale USAMV Iaşi, atât pentru programele de studii de licenţă, cât şi de masterat, au posibilitatea completării on-line a fişei de preînscriere. Concret, acest lucru poate fi realizat prin accesarea link-ului http://admitere.uaiasi.ro/ unde se regăsesc toate informaţiile incluse în fişa de înscriere la concursul de admitere, dar şi toate detaliile despre condiţiile de admitere, înmatricularea olimpicilor şi numărul locurilor alocate.

„Prin preînscriere se urmăreşte reducerea eforturilor implicate de deplasarea până la sediul facultăţilor a candidaţilor, dar şi oferirea de informaţii importante în ceea ce priveşte oferta educaţională. Informaţii complete despre admiterea din acest an, de la USAMV Iaşi pot fi consultate pe site-ul www.uaiasi.ro/admitere şi pe facebook la https://www.facebook.com/uaiasi/ „, se menţionează într-un comunicat de presă al USAMV Iaşi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015