Connect with us

Sanatate

Spitalele regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova au avize de construcţie şi de mediu

Published

on

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat miercuri că toate cele trei proiecte pentru construcţia spitalelor regionale – de la Cluj-Napoca, Iaşi şi Craiova – au avize de construcţie şi de mediu şi nu există litigii legate de acestea.

„Vestea bună este că toate cele trei proiecte (Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova) au avize de construcţie şi de mediu, nu există litigii. Ieri s-a finalizat încărcarea în MySMIS pentru proiectul de la Cluj, în octombrie a fost încărcat cel de la Iaşi, care este şi cel mai avansat, iar la începutul lui decembrie vom finaliza încărcarea pentru Craiova. Ca şi calendar, în 15 decembrie se va semna contractul de finanţare a spitalului de la Iaşi, urmând ca la sfârşitul lui decembrie, cel târziu începutul lui ianuarie, să se semneze Cluj şi sfârşitul lui ianuarie începutul lui februarie pentru Craiova”, a precizat Costache, la începutul şedinţei de Guvern.

El a menţionat că recomandarea Comisiei Europene a fost o dezvoltare în două faze – de proiectare şi de execuţie.

„Ca şi termene, previzionăm semnarea contractelor pentru proiectare iunie – Iaşi, iulie – Cluj, septembrie – Craiova, după care se va intra într-o fază de un an, conform termenelor legale de proiectare, iar apoi faza a doua, de execuţie”, a arătat ministrul. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015