Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Un secol trăit și povestit – interviu cu academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici

Avatar

Published

on

La 92 de ani, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici realizează radiografia societății românești și a locului pe care l-au ocupat romii în cadrul acesteia. Urmăriți sâmbătă o ediție specială a rubricii ”la un ceai cu rom”, acasă la ultimul descendent al uneia dintre cele mai vechi familii boierești din țara noastră.

Tot sâmbătă, aflați ce înseamnă să vrei să schimbi lumea prin artă, dar și care sunt cele mai savuroase preparate culinare din tradiția romilor. Pe văzute și pe gustate! În plus, vă spunem de ce UNICEF recomandă ca ultimul an de grădiniță să fie obligatoriu, iar pentru copiii din medii dezavantajate doi ani de educație preșcolară!

Ne vedem sâmbătă, de la 10.00, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015