Connect with us

Educatie

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” anunţă înscrieri la admiterea în învăţământul universitar în filiala din Botoşani

Published

on

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) Iaşi a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că în perioada 12-17 iulie 2021 va organiza, în premieră, admiterea pentru înscrierea în învăţământul universitar în filiala din Botoşani.

Candidaţii care sunt interesaţi să se înscrie la cursurile filialei din Botoşani au la dispoziţie 100 locuri la patru programe de studii, dintre care două la studii de licenţă şi două la studii de master.

„Activităţile didactice la filiala din Botoşani vor fi susţinute de cadre didactice ale UAIC şi specialişti locali care îndeplinesc toate condiţiile academice pentru asociere. Pentru specializările în regim de învăţământ cu frecvenţă, activităţile didactice vor avea loc la sediul din Botoşani, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian”, se arată în comunicatul UAIC.

Înscrierea pentru anul universitar 2021-2022 se va face fizic, la sediul filialei, dar şi online, în perioada 12-17 iulie.

La Botoşani sunt disponibile următoarele secţii: Finanţe-Bănci (studii universitare de licenţă, învăţământ la distanţă, 25 locuri cu taxă), Administraţie publică (studii universitare de licenţă, învăţământ la distanţă, 25 locuri cu taxă), Retorica discursului ştiinţific, literar, jurnalistic, publicitar şi electoral (studii universitare de master, învăţământ cu frecvenţă, 9 locuri la buget/16 locuri cu taxă), Drept privat (studii universitare de master, învăţământ cu frecvenţă, 10 locuri la buget/15 locuri cu taxă). 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015