Connect with us

Educatie

Universitatea de Vest Timişoara: Sesiune de pregătire online a elevilor, pentru bacalaureat

Published

on

Universitatea de Vest Timişoara (UVT) deschide sesiunea de pregătire online a elevilor, pentru susţinerea bacalaureatului 2021, în perioada 16 ianuarie – 12 iunie, de această dată, cu noi module de pregătire integrată şi performantă.

Rectorul UVT, Marilen Pirtea, recomandă înscrierea la cursurile pregătite de UVT, pentru calitatea şi facilităţile oferite, programul propus de UVT desfăşurându-se în fiecare sâmbătă, cu excepţia zilelor de concediu legal. Orarul este stabilit astfel încât să le permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susţină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat.

Astfel, între orele 9.00 – 10.30 se vor desfăşura modulele la limba şi literatura română, între orele 10.45 – 12.15 se vor desfăşura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie şi matematică, iar de la ora 12.30 se vor desfăşura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a treia probe de la bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

„Toate activităţile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfăşura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea şi un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice şi elevi. Vă aşteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară”, afirmă Marilen Pirtea, într-un comunicat.

Parteneri UVT pentru aceste activităţi sunt Consiliul Naţional al Elevilor şi Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015