Connect with us

Cultura

VALI RUPIŢĂ SE ÎNTOARCE LA PRIMA DRAGOSTE!

Avatar

Published

on

Actorul şi regizorul Vali Rupiţă se întorce la prima dragoste, după douăzeci de ani! Fiul său, Radu Rupiţă, este alături de el şi îl ajută din tot sufletul. Radu i-a fost mereu aproape, iar în această chestiune tatăl şi fiul sunt la unison. După mai bine de jumătate de an în care secretul a stat în familie, anunţul a surprins pe multă lume!

Ceea ce puţini ştiu este ca Vali Rupiţă este pasionat de… muzică, de dinainte chiar de a face actorie. Iar asta se întâmplă de 30 de ani, adică exact vârsta pe care a împlinit-o de curând fiul său, Radu. Cei doi sunt capete de afiş ai Vali Rupiţă Band! Formaţia este întregită de o a treia voce- Lavinia Emanoil şi şase instrumentişti de excepţie. Cu toţii muzicieni cu experienţă, ei spun că implicarea lor este totală!

De la rock la pop, jazz, arii celebre din opere şi operete, evergreen-uri, cover-uri şi cafe-concert, dar şi folclor şi balcanik style, playlistul de-abia a început!

Vali Rupiţă Band înseamnă:

Valentin Rupiţă – solist vocal

Radu Rupiţă – solist vocal

Lavinia Gabriela Emanoil – solist vocal

Marian Constantin – saxofon

Virgil Duţan – claviaturi

Dumitrache Dumitru – chitară solo

Eugen Amarandei – chitară bass

Marius Dincă – vioară

Daniel Croitoru – percuţie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015