Connect with us

Eveniment

„Weekend pe Bulevardul Castanilor” la Ploieşti, până pe 12 septembrie

Primăria Ploieşti a anunţat că va organiza „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, un eveniment dedicat cetăţenilor municipiului care se va desfăşura în zilele sâmbătă şi duminică

Published

on

Primăria Ploieşti a anunţat că va organiza „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, un eveniment dedicat cetăţenilor municipiului care se va desfăşura în zilele sâmbătă şi duminică, începând cu 14 august şi până în data de 12 septembrie.

În perioada celor cinci weekend-uri dedicate acestui eveniment, Bulevardul Independenţei (Castanilor) din Ploieşti va fi închis circulaţiei autovehiculelor.

Primăria a pregătit, pentru zilele de 14 şi 15 august, o serie de spectacole de teatru, demonstraţii şi competiţii sportive.

„Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va organiza activităţi la care vor participa atât membrii clubului, cât şi tineri dornici să facă sport, sub supravegherea antrenorilor secţiilor. Vor fi demonstraţii sportive şi competiţii din diferite discipline, pe bulevard urmând să fie amplasate coşuri de baschet, mese de ping pong, amenajate terenuri de fotbal sau handbal, în funcţie de activităţile de la fiecare sfârşit de săptămână”, informează Primăria Ploieşti.

De asemenea, va fi organizat „Târgul cu bunătăţi şi dichisuri”, în cadrul căruia vor fi amenajate standuri cu delicatese culinare, cum ar fi dulceţuri, şerbet, zacuscă, siropuri, produse apicole, delicii turceşti, produse din lavandă sau diferite produse tradiţionale.

Sâmbătă, 14 august, începând cu ora 10,00, pe scena ce va fi amenajată pe Bulevardul Castanilor, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti va prezenta spectacolul „Prostia Omenească”. În cursul aceleiaşi zile, de la ora 19,30, actorii Teatrului „Toma Caragiu” vor susţine spectacolul „Majestic Estival”.

Duminică, 15 august, începând cu ora 19,30, în centrul civic va avea loc un moment artistic susţinut la pian de artiştii Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015