Connect with us

Activitate parlamentara

Ziua Internaţională a Drepturilor Omului

Published

on

Pentru a marca Ziua Internaţională a Drepturilor Omului, care celebrează adoptarea și proclamarea de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, la 10 decembrie 1948, a Declarației Universale a Drepturilor Omului, prima afirmare globală a drepturilor omului – Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale organizează, în colaborare cu Institutul Român pentru Drepturile Omului, conferinţa cu tema „Drepturile omului – 365 de zile”.

Evenimentul are loc miercuri, 10 decembrie, ora 10,30, în Sala „Mihai Viteazul”, din Palatul Parlamentului.

La conferinţă participă parlamentari, reprezentanţi ai Guvernului, numeroase personalităţi ale vieţii politice, ale mediului academic, precum şi exponenţi ai organizaţiilor neguvernamentale aparţinând societăţii civile, care au ca obiect de activitate protecţia drepturilor omului.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015